06 11 68 38 92 info@verhoevenmalden.nl

Riool aanleggen

Riool aanleggen

Riool aanleggen? Verhoeven Malden kan u dan uitstekend van dienst zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de aanleg van riolering. Meestal kunnen we dit binnen een dag voor u verzorgen. Dankzij onze expertise en niet te vergeten omdat we alle materialen op voorraad hebben.

We doen dit voor zowel particulieren al bedrijven in de regio Nijmegen. Als u dus bijvoorbeeld  in Nijmegen-Oost, Groesbeek of Mook woont kunnen we u snel en goed helpen.

Ook riool vervangen

Naast aanleg van nieuwe riolering doen we ook oude riolering vervangen.  Dit doen we vooral bij oudere woningen, die nog een  riolering van Gresbuizen hebben. Deze buizen zijn gemaakt van klei. We plaatsen riolering van PVC, dat veel beter bestendig is tegen de elementen en langer meegaat.  Is uw oude riolering ook toe aan vervanging? We kunnen u precies vertellen wat de kosten van rioolvernieuwing zijn en wanneer we dit voor u kunnen maken.

Riolering aanleggen nieuwbouw

Uiteraard leggen we ook riolering aan als het om een nieuwbouw woning gaat. Vaak is dit onderdeel van het bouwrijp maken van een perceel. Al bieden we dit ook als losse dienst aan. Net wat gewenst is.

Riolering aanleggen kosten

Wilt u weten wat de kosten zijn van het aanleggen van riolering? We kunnen het u vrijblijvend en precies vertellen en u een prijsopgave doen. Of het nu om het vervangen van een oud  riool gaat of bij nieuwbouw.  Ook draaien we onze hand niet om voor minder gangbare riolering, zoals buitenriolering en riolering in de tuin.

Ook aanleg infiltratie systemen en camera inspectie etc.

Naast het aanleggen van riolering leveren we aanverwante diensten. Denk aan:

  • Aanleg infiltratiesystemen
  • Camera inspectie riool
  • Olie en benzine afscheidingen
  • HWA afvoer oppervlakte water

Vrijwel alles wat buizen onder de grond behelst kunnen we doen dus.

Contact 

Wilt u weten wat de kosten zijn van het verwijderen van een of meerdere bomen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons: 06 11 68 38 92 of mail naar info@verhoevenmalden.nl Ook voor overige vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

aanleg infiltratiesysteem