06 11 68 38 92 info@verhoevenmalden.nl

Boom verwijderen

Wilt u een boom verwijderen? Of beter gezegd laten verwijderen? Verhoeven Malden kan u dan van dienst zijn. Of u nu een enkele boom uit de tuin wilt laten halen of een meerdere bomen uit een boomgaard.  Als u in de buurt van Malden, Nijmegen of Groesbeek woont kunnen wij u van dienst zijn.  Wij kunnen u in de meeste gevallen helpen met het verwijderen. Voor hoge bomen of bomen op moeilijk bereikbare plaatsen werken we samen met een specialist. Als u contact opneemt met ons kunnen we u linksom of rechtsom in ieder geval helpen.

Boom weghalen kosten

De kosten van een boom (uit een tuin) laten verwijderen hangt af van een aantal zaken. Denk aan het soort boom, omvang stronk en of deze op een gemakkelijk te bereiken plaats bevindt. We kunnen het  u hoe dan ook vrijblijvend  vertellen. Neem dus gerust met ons contact op voor een prijsopgave.

Naast het weghalen van bomen verwijderen we ook  coniferen en  struiken.

Contact 

Wilt u weten wat de kosten zijn van het verwijderen van een of meerdere bomen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons: 06 11 68 38 92 of mail naar info@verhoevenmalden.nl Ook voor overige vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.